VESPAFANS

The no.1 community for Vespa lovers
Scooterspot Amsterdam combineert de stijl van Vespa met de beleving van Moto Guzz

De bezoekers aan en klanten van Scooterspot, aan de Pilotenstraat in Amsterdam, zien twee vreemde eenden in de bijt in het bekende tweewielerbedrijf. En eigenlijk ook niet, want de twee getoonde motorfietsen zijn van het fameuze motorfietsmerk Moto Guzzi dat net als Vespa deel uitmaakt van Piaggio & C. Spa. De Italiaanse onderneming die wereldwijd met meerdere merken toonaangevend is op het gebied van scooters, motorscooters en motorfietsen.

Moto Guzzi corner
Bas de Regt van Scooterspot licht toe: "Het is algemeen bekend dat een Vespa-scooter zich onderscheidt van de concurrentie en vooral ook een lifestyle product is. Het is onze filosofie om deze Italiaanse scooters in een passende omgeving aan te bieden. De stijl van Moto Guzzi motorfietsen past dan ook zeker bij ons en daarom hebben we het aanbod van Roké motoren om een tijdelijke shop-in-shop (tot eind oktober) in te richten met plezier aangenomen. Anno 2014 volstaat het niet meer om in je showroom de producten te tonen zonder aanvullende merkbeleving, iets waar wij zeer aan hechten. En dat speelt bij tweewielers helemaal omdat berijders van scooters en motorfietsen hun vervoermiddel niet alleen gebruiken voor vervoer van A naar B, maar vooral ook om er veel rijplezier aan te beleven bij recreatief gebruik. En daarbij speelt, naast prestatie, beleving een grote rol, zoals de uitstraling van de scooter of de motor. Daarom hebben wij in samenwerking met Roké Motoren uit Mijdrecht een speciale Moto Guzzi Corner ingericht, een logische aansluiting bij ons Vespa scooter leveringsprogramma."

In de Moto Guzzi corner van Scooterspot staan de V7 Racer en een California Custom opgesteld; beide modellen vertegenwoordigen als geen ander model de klassieke uitstraling van het beroemde Italiaanse motormerk en combineren stijlvolle uitstraling en moderne techniek.

Moto Guzzi V7 vernieuwd
Moto Guzzi presenteerde eind vorig jaar de vernieuwde V7-serie. Naast kleine vernieuwingen ook nieuwe kleurcombinaties. Zwart overheerst voor het modeljaar 2014 op de V7 Stone. Met uitzondering van het motorblok en het uitlaatsysteem zijn alle accenten die voorheen verchroomd waren nu zwart uitgevoerd. De V7 Special is nu leverbaar in twee kleurvarianten: in metallic zilver met zwarte accenten of in zwart met oranje details. In beide gevallen zijn de spaakvelgen velgen zwart uitgevoerd.

De V7 Racer wordt ook gekarakteriseerd door zwarte details, uiteenlopend van de zijpanelen en spiegels tot aan de steunen van de einddemper en de beschermdelen van de voetsteunen.

Moto Guzzi California 1400 Touring & Custom
De nieuwe California 1400 laat zien hoe volgens Moto Guzzi een luxe motor er uit zou moeten zien. Die visie laat Guzzi tot uiting komen in twee geheel verschillende varianten van de California 1400: de Touring en de Custom. Waarbij de Touring appelleert aan de liefhebbers van de klassieke Guzzi, terwijl de Custom mikt op de fans van het harde, pure design van een echte cruiser. In beide gevallen staan aan de basis van de nieuwe California 1400 vanzelfsprekend de zeven voorgaande California-generaties, die er voor hebben gezorgd dat de achtste generatie nog steeds heel herkenbaar 'California' is, zij het met een innovatieve nieuwe styling die een omslagpunt in de geschiedenis van het merk markeert.

Onder de stijlvolle body's van de Touring en Custom gaat de grootste tweecilinder (de populaire 1.400cc 90o V-twin 'Quattrovalvole') schuil die ooit in Europa werd gebouwd, met een explosief koppel van 120 Newtonmeter bij slechts 2.750 tpm en een vermogen van maar liefst 71 kW/96 pk. De California 1400 is de eerste custom bike die is voorzien van MGCT tractie controle en multimap Ride by Wire technologie. Die biedt de berijder de mogelijkheid om drie verschillende vermogenscurves te selecteren: Turismo, Veloce en Pioggia.

"Kijk, dat is nu Italiaanse stijl- en merkbeleving. Alleen de benamingen al," sluit Bas de Regt af. "De stijl en ambiance van onze Scooterspot Vespa winkel sluiten prima aan bij de lifestyle beleving van Moto Guzzi met haar roemruchte verleden."

Wil je meer informatie, kijk op www.scooterspot.nl

Weergaven: 351

Opmerking

Je moet lid zijn van VESPAFANS om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van VESPAFANS

DRIVE CALM AND ....

Blogteksten

Ff voorstellen.

Door Loe geplaatst op 10 Februari 2020 om 21.39 0 Opmerkingen

Hoi mijn naam is loe.net nieuw hier bezit een et 2en een et4.ik heb direct een vraagje

Namelyk de kunststof vulplug van de transmissie is afgebroken.door de vorige eigenaar .iemand ervaring met het verwijderen hiervan.

Ff voorstellen.

Door Loe geplaatst op 10 Februari 2020 om 21.39 0 Opmerkingen

Hoi mijn naam is loe.net nieuw hier bezit een et 2en een et4.ik heb direct een vraagje

Namelyk de kunststof vulplug van de transmissie is afgebroken.door de vorige eigenaar .iemand ervaring met het verwijderen hiervan.

koude wintermaanden.

Door johnny visscher geplaatst op 22 November 2019 om 22.56 0 Opmerkingen

voor diegene die in deze koude wintermaanden nog op zijn scooter rijd.  doet er goed aan om zijn hoog windscherm  even in te spuiten met insekten verwijderaar . (van de action) je scherm beslaat je nl niet meer . even uit wrijven met tissue.…

Doorgaan

koude wintermaanden.

Door johnny visscher geplaatst op 22 November 2019 om 22.56 0 Opmerkingen

voor diegene die in deze koude wintermaanden nog op zijn scooter rijd.  doet er goed aan om zijn hoog windscherm  even in te spuiten met insekten verwijderaar . (van de action) je scherm beslaat je nl niet meer . even uit wrijven met tissue.…

Doorgaan

AANMELDING VOOR VESPAFANS.NL

Vespafans is de grootste community voor Vespa liefhebbers in Nederland en België met meer dan 4.700 leden. Meld je nu aan. Op dit platform kun je je Vespa ervaringen uitwisselen, andere leden vragen stellen of helpen met antwoorden, kijken of er een geschikte Vespa nieuw of 2e hands wordt aangeboden, reviewen, waarderen, foto's/video's van je Vespa plaatsen en nog veel meer.

Wordt gratis lid en deel je passie voor Vespa met anderen.

Dit platform is van en voor iedereen. Voor Vespa rijders, Vespa liefhebbers, Vespa dealers, specialisten, onderdelen leveranciers, enz. Dus maak gebruik van alle mogelijkheden!!!

Wil je je aanmelden als lid van onze Vespafans community, dan kan dat. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. 

Let op: omdat we de laatste tijd vaak lastig worden gevallen door spammers, is het noodzakelijk geworden dat we leden eerst goed moeten keuren. Dit betekent dat je aanvraag tot lidmaatschap door ons moet worden verwerkt. Dit kan soms direct gebeuren maar het kan ook zijn dat je even moet wachten. Onze excuses hiervoor.

Heb je vragen over wat je wel en niet mag, mail je vraag naar naar info@vespafans.com

Veel plezier - het Vespafans team

Remas, Wilfried, Dave, Walter, Chris

 

 

© 2020   Gemaakt door Vespafans Int..   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden